Design Your Body @ Antwerp | Best kept secret for fast & effective cellulite reduction

KOM SNEL EENS LANGS VOOR MEER INFORMATIE

 Behandelingen zijn enkel op afspraak. (ochtend-, middag- alsook tijdens de avonduren.)

 

 im_nieuw__2010_1.JPG

Bel ons;  

Tel. +32 473 231779  of  Ga naar contact

non chirurgisch - anti aging afslanken - voedingsadvies - lichaamsmassage - lymfedrainage   huidverjonging - huidverbetering - O² inhalatie - gelaatsverzorging - therapie  - afslanken

 

82.jpg  Intraceuticals      83.png

 

Figuurcorrectie

Het probleem: Training en diëten zijn vaak niet voldoende in de strijd tegen cellulitis en overtollige kilo’s in de probleemzones zoals buik, billen en heupen. Vet is geconcentreerde energie en wordt pas afgebroken als het energieverbruik wordt opgevoerd en gelijktijdig de energietoevoer wordt gereduceerd. Helaas kan men het vet zelden kwijtraken waar men wil, maar wordt het verbrand daar waar het lichaam er aanleg voor heeft.

De oorzaak hiervan ligt in de dispositie (aanleg) van de bloedcirculatie.
Niet de keuze van de trainingsmethode bepaalt hoeveel omvang op de verschillende plaatsen aan het lichaam wordt verloren, maar de persoonlijke aanleg. De aanleg voor cellulitis herkent men aan een koude huid aan bovenbenen en billen terwijl de huid van het bovenlichaam warm is.
Slechte dispositie uit zich door een zwakke doorbloeding van huid en vetweefsel in de probleemzones. Bloed is de enige transporteur van energie in ons lichaam en daarom van cruciaal belang bij de verbranding van vet. Vet verbrandt sneller in delen die een goede doorbloeding hebben dan in delen met een arme doorbloeding. Vet wordt meestal over het hele lichaam verdeeld afgebroken.

Buik en heup vormen echter maar een klein deel van het lichaam. Het merendeel van de bij training verbruikte energie, wordt naar andere plaatsen van het lichaam weggehaald, waardoor de vetrollen op buik en heupen blijven bestaan.

Toch hoeft geen enkele man of vrouw hierin te berusten, want er bestaat nu de mogelijkheid dit hardnekkige vet te lijf te gaan. Met de hulp van onze unieke en vooral effectieve apparaten die werken volgens het Hypoxi Vacuüm Training Principe.

De trainer L250  voor slanke benen.  De vacunaut voor een vlakke buik. Hypoxi-Dermology voor een stevige huid.

Figuurcorrectie, afslanken, wellness Knokke.   

Design Your Body  |  B- 2000 Antwerpen    &    B-8620 Nieuwpoort |   +32 473 231779
info@designyourbody.be | www.designyourbody.be |  

Aman, Amsterdam, Antwerp, Athens, Barcelona, Berlin, Brussels, Dubai, Düsseldorf, Hamburg, Knokke, London, Madrid, München, Milano, Moscow, Sidney, Vienna.

   © Design Your Body by all rights reserved.

www. hypoxi-knokke.com ©   /  www.hypoxi-knokke.be ©  /  www.designyourbody.be  ©