Design Your Body @ Antwerp | Best kept secret for fast & effective cellulite reduction

KOM SNEL EENS LANGS VOOR MEER INFORMATIE

 

Behandelingen zijn enkel op afspraak. (ochtend-, middag- alsook tijdens de avonduren.)

Klapdorp 52  Antwerpen       (nabij ´t Eilandje & ´t Mas)   

 im_nieuw__2010_1.JPG

Bel ons;  

Tel. +32 473 231779  of  Ga naar contact

non chirurgisch - anti aging afslanken - voedingsadvies - lichaamsmassage - lymfedrainage   huidverjonging - huidverbetering - O² inhalatie - gelaatsverzorging - therapie  - afslanken


82.jpg

   SkinnyLove         83.png

 

82.jpg  Intraceuticals      83.png

82.jpg   Hypoxi Therapy   83.png

 

O² INTRACEUTICALS vragen en antwoorden

Bel ons gerust op voor meer informatie.  

Het geheim van Madonna !! O² Intraceuticals en de huid van Madonna blijft jong en glad Zij is 53 jaar maar heeft de huid van een 35 jarige! Hoe doet popster Madonna dat? Voor elk concert of interview wordt haar huid behandeld met de O² Intraceuticals. Zuurstof is het schoonheidsgeheim van de popster Madonna! 

Deze zuurstofbehandeling is een geheel nieuwe vorm van therapie die binnen enkele weken rimpels en rimpeltjes vermindert.  Al na een behandeling van een half uur is er zichtbaar resultaat:  de huid ziet er gelift uit, de droogtelijntjes zijn verdwenen en de huid krijgt weer een mooie frisse glans.

Hoe werkt deze behandeling?  Zuurstof geeft niet alleen onszelf energie maar ook onze huid is erbij gebaat.  Door middel van hoge druk (3.5 bar) wordt er zuurstof in de huid gebracht.  Eerst wordt er een serum op de huid gesprayd waarin actieve ingrediënten als hyaluronzuur, groene thee, vitamine C en vele antioxidanten. De werkstoffen worden samen met de zuurstof tot in de dermis gebracht.

Wat is hyaluronzuur?   Hyaluronzuur is een stof die wij van nature in onze huid hebben, ongeveer 6-7 gram totaal. Bij het ouder worden verminderd de aanmaak. Hyaluronzuur zorgt er met name voor dat er vocht in de huid vastgehouden kan worden. En vocht is essentieel voor een gezonde, glanzende en stevige huid. Al na een behandeling ziet u dat de huid voller is en steviger aanvoelt!

De behandeling.  Na een grondige reiniging wordt de rechterzijde van uw gezicht behandeld met de O² Intraceuticals Infusion. Een fijne behandeling die aanvoelt als een frisse massage. De werkstoffen en de zuurstof worden in de huid gebracht  onder osmotische druk. Als de rechterzijde klaar is laat de specialist u zitten om samen het resultaat vast te stellen van dit deel van de behandeling. U ziet het duidelijk: uw ogen zijn opener, de huid op de jukbeenderen is strakker, gelift en de neus lippenplooi is minder diep.  En dat reeds na 30 min.! 

Kuur.  U kunt een eenmalige behandeling ondergaan. Hiervan ziet u er een week fantastisch uit!  Wilt u het resultaat langer vasthouden en optimaal voordeel hebben van deze therapie, dan kunt u een kuur volgen.Dit zijn 6 behandelingen 1 per week.

Thuis verzorgen.  Om het resultaat vast te houden en de opbouw van het hyaluronzuur optimaal te maken en te houden, is het raadzaam de thuisproducten te gebruiken. Een klein setje van slechts 3 producten.

Inhaleren.  Ook is het mogelijk de zuurstof, samen met een voor u geschikt aroma, te inhaleren. Een echte opkikker. Het verbeterd uw concentratie, het oogwit wordt witter, prima tegen een kater of hoofdpijnen. Door te weinig zuurstof ontstaat er eerder stress, hoofdpijnen en concentratieproblemen.

Het Rejuvination Serum is bedoeld voor de huid die er vochtarm, glansloos en dof uit ziet. Een O² Intraceuticals Rejuvination Infusion is een unieke ervaring die een onmiddellijk resultaat. In een behandeling van 30 minuten zal je huid er jaren jonger uitzien en voelen. De gezichtsbehandeling is zacht, ontspannend en geschikt voor ieder huidtype. Het versterkt het resultaat van behandelingen zoals een micro-dermabrasie of een peeling. Het aanzien van veel huidaandoeningen zoals acne, rosacea, striae en littekens kan zichtbaar verbeterd worden.

Het Atoxelene Serum is bedoeld voor mensen die last hebben van fronslijntjes, kraaienpootjes, expressielijnen en rimpels. Atoxelene Infusion is een alternatief voor antirimpel injecties, zonder naalden of pijn!  Atoxelene is een gladmakend complex dat expressielijnen en rimpels behandelt en nieuwe rimpelvorming voorkomt.

De combinatie van Intraceuticals zuurstof technologie en een complex dat afkomstig is van natuurlijke aminozuren maakt de huid zichtbaar gladder zonder de bijkomende verlamming die sommige andere behandelingen met zich meebrengen.  Vanaf het moment dat je  bij ons naar buiten gaat zul je een zichtbare verbetering merken in je gezichtsconditie. 

“Volgens Michelle Peck, haar visagist en zuurstofbehandelaar, past Madonna de zuurstof gezichtsbehandeling toe voor elk optreden en elk interview dat zij geeft. Michelle Peck: "Met de O2 gezichtsbehandeling wordt zuurstof en speciaal ontwikkelde serums onder osmotische druk in de huid gebracht. Na een behandeling van 30 minuten zie je er niet alleen jonger uit, maar voel je je ook jonger.  De huid voelt zacht, fris, glad en vochtig aan".

 

      Design Your Body  @ Antwerp   |   Design Your Body  @ Knokke

       Geniet exclusief voor Knokke Heist van ons unieke M.I.T concept.

 

Design Your Body @ Antwerp  |  Klapdorp  52 |     B-2000 Antwerp |   +32 473 231779
info@designyourbody.be | www.designyourbody.be |  

Aman, Amsterdam, Antwerp, Athens, Barcelona, Berlin, Brussels, Dubai, Düsseldorf, Hamburg, Knokke, London, Madrid, München, Milano, Moscow, Sidney, Vienna.

   © Design Your Body @ Antwerp  by all rights reserved.

www. hypoxi-knokke.com ©   /  www.hypoxi-knokke.be ©  /  www.designyourbody.be  ©