Design Your Body @ Antwerp | Best kept secret for fast & effective cellulite reduction

KOM SNEL EENS LANGS VOOR MEER INFORMATIE

 

Behandelingen zijn enkel op afspraak. (ochtend-, middag- alsook tijdens de avonduren.)

Klapdorp 52  Antwerpen       (nabij ´t Eilandje & ´t Mas)   

 im_nieuw__2010_1.JPG

Bel ons;  

Tel. +32 473 231779  of  Ga naar contact

non chirurgisch - anti aging afslanken - voedingsadvies - lichaamsmassage - lymfedrainage   huidverjonging - huidverbetering - O² inhalatie - gelaatsverzorging - therapie  - afslanken


82.jpg

   SkinnyLove         83.png

 

82.jpg  Intraceuticals      83.png

82.jpg   Hypoxi Therapy   83.png

 

ILIFT vragen en antwoorden

Bel gerust eens op voor meer informatie.

Esthetische innovatie

ilift en de cosmeticalijn laserlift botAction zijn het resultaat van de hoogste technologieën in de wereld van de esthetica. Dank zij zijn specifieke programma’s combineert ilift ionen, infrarood stralen en een micromassage met de speciale formulering van laserlift botAction actieve principes die uw huid helderder en schoner maken en ze meer energie doen uitstralen.  

Met ilift hebt u slechts 15 min. per dag nodig in uw comfortabele thuisomgeving om uw rimpels te verminderen of te voorkomen en om de elasticiteit en tonus van uw huid te verbeteren.

De actie van ilift  

De heilzame energie van de ionen bestrijdt de bacteriën van de huid en verhoogt het vermogen van de cellulaire weerstand;

Infrarood stralen verbeteren de circulatie van de bloedvaten en versnellen het huidmetabolisme; Micromassage verhoogt de huidelasticiteit, waardoor uw huid een jongere en veerkrachtigere uitstraling krijgt. ilift intelligentie vergemakkelijkt de absorptie van de actieve substanties van de producten van de laserlift botAction-lijn.

Laserlift botAction:

                actieve principes

Laserlift botAction is een nieuwe formule die werd ontwikkeld voor antiverouderingsbehandeling, met een mix van vernieuwende actieve principes die voor het eerst werden samengevoegd, wat zorgt voor een synergetische actie op factoren die rimpels veroorzaken.

Het nieuwe Acetyl Hex Peptide is het actieve principe dat een directe actie op gelaatsuitdrukkingsspieren bepaalt en dat de spierspanningen vermindert, net zoals het Botulinic Toxin (botox) dat doet.

Equisetum Glycolic Extract contrasteert de agressie van vrije radicalen, die als één van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering worden beschouwd.

Hyaluronaat en sojabonenproteïnen verstevigen de huidstructuur, verhogen de elasticiteit en de flexibiliteit.

In vitro en vivo tests bevestigden de efficiëntie van de laserlift botAction producten voor het verminderen en voorkomen van expressierimpels, het herstellen van de gezondheid, jeugdigheid en schoonheid van uw huid.  

 

Design Your Body @ Antwerp  |  Klapdorp  52 |     B-2000 Antwerp |   +32 473 231779
info@designyourbody.be | www.designyourbody.be |  

Aman, Amsterdam, Antwerp, Athens, Barcelona, Berlin, Brussels, Dubai, Düsseldorf, Hamburg, Knokke, London, Madrid, München, Milano, Moscow, Sidney, Vienna.

   © Design Your Body @ Antwerp  by all rights reserved.

www. hypoxi-knokke.com ©   /  www.hypoxi-knokke.be ©  /  www.designyourbody.be  ©